Greek Greek
English English
French French
Greek Greek
English English
French French

Νιώθεις κι εσύ μερικές φορές ότι το site σου είναι διακοσμητικό; Φοβάσαι πως τα χρήματα που έδωσες δεν έπιασαν τόπο; Ανησυχείς γιατί δεν μένουν αρκετή ώρα μέσα στο site ή το e-shop σου οι χρήστες και κυρίως γιατί δεν μετατρέπονται σε πελάτες; Αναρωτιέσαι πως το κάνουν οι άλλοι; Πως κάνουν το site τους να πουλάει;

Αν οι παραπάνω ερωτήσεις δεν σ’ έχουν απασχολήσει ποτέ, τότε δεν χρειάζεται καν να διαβάσεις αυτό το βιβλίο, παρά μόνο για γενικές γνώσεις πάνω στην ψυχολογία των χρωμάτων.

Αν όμως αυτές οι ερωτήσεις σε στοιχιώνουν, τότε είσαι στο σωστό μέρος! Για εσένα γράψαμε μία σειρά από βιβλία εξειδικευμένα, με τίτλο “ΚΑΝΕ ΤΟ SITE ΣΟΥ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ”, που θα απαντήσουν σε όλες αυτές τις ερωτήσεις. Τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να κατεβάσεις ολόκληρο το βιβλίο σε μορφή E-BΟΟΚ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. 

Σ’ αυτό το βιβλίο, όπως και στα επόμενα, εγώ και όλο το team της Brand Name, μοιραζόμαστε μαζί σου όχι απλά γνώσεις, αλλά και την εμπειρία τόσων ετών μαζί με αναλυτικά παραδείγματα για να σε βοηθήσουμε ΠΡΑΚΤΙΚΑ και ΑΜΕΣΑ.

Clickable Button-like Link Λήψη Βιβλίου
Scroll to Top
Greek Greek
English English
French French
Μετάβαση στο περιεχόμενο