Greek Greek
English English
French French
Greek Greek
English English
French French
Greek Greek
English English
French French

Σύγχρονες ιστοσελίδες

Προσαρμοσμένες να σου φέρνουν πελάτες

Χρησιμοποιώντας AI για να έχει η επιχείρησή σου μια δυνατή παρουσία στο διαδύκτιο

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων & Υπηρεσίες Μάρκετινγκ

Ανάπτυξε την παρουσία σου στο Internet | Αύξησε την επισκεψιμότητα, τους ποιοτικούς πελάτες & τις πωλήσεις | Δημιούργησε ένα ισχυρό Brand

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Ιστοσελίδες που αυξάνουν τα κέρδη σου!

  • Προσαρμοσμένη σχεδίαση ιστοσελίδων με AI
  • Ιστοσελίδες Express
  • E-shop
  • Blog

Προσαρμοσμένες Ιστοσελίδες

Προσαρμόζουμε τις ιστοσελίδες στις ανάγκες της κάθε επιχειρήσεις (μικρές, μικρομεσαίες & ελεύθεροι επαγγελματίες)

Ψηφιακοί
Συνεργάτες

Δεν έχουμε πελάτες – έχουμε συνεργάτες. Είμαστε το μυστικό σου όπλο που σε βοηθάει να έχει μια συνεχή ροή πελατών.

Συνέπεια και Επαγγελματισμός

Παραδίδουμε το έργο μας στα χρονικά πλαίσια που έχουμε ορίσει. Δεσμευόμαστε για την υλοποίηση, τα χρονικά πλαίσια και τα τεχνικά χαρακτηριστικά μέσω υπογεγραμμένου συμφωνητικού.

Προσαρμοσμένες Ιστοσελίδες

Προσαρμόζουμε τις ιστοσελίδες στις ανάγκες της κάθε επιχειρήσεις (μικρές, μικρομεσαίες & ελεύθεροι επαγγελματίες)
Κατασκευή σύγχρονων ιστοσελίδων που προσαρμόζονται ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης σε smartphones και tablets
Κατασκευή ιστοσελίδων με σωστό και ποιοτικό κώδικα (SEO) για καλύτερη κατάταξη στα αποτελέσματα της Google, Bing και λοιπών μηχανών αναζήτησης
Εύκολη πλοήγηση του χρήστη, με στόχο την ολοκλήρωση της αγοράς του.
Γρήγορη φόρτωση και πλοήγηση στην ιστοσελίδα
Εύκολο σύστημα διαχείρισης στην Ελληνική γλώσσα για τον έλεγχο περιεχομένου και των στατιστικών της ιστοσελίδας σας και του eshop σας
Μετά την κατασκευή της ιστοσελίδας, πραγματοποιείται εκπαίδευση του πελάτη για την λειτουργία και τη διαχείριση της ιστοσελίδας
Δυνατότητα επιλογής της γλώσσας
Κατασκευή ειδικών ιστοσελίδων με προσβασιμότητα σε άτομα με ειδικές ανάγκες

Δώσε Νέα Πνοή
στην Επιχείρησή Σου Σήμερα!

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Κατασκευάζουμε E-shops που πουλάνε! Σημασία σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα έχει η μελέτη ώστε ο επισκέπτης να καταλήγει να γίνει πελάτης ή έστω να μείνει σε επαφή με το κατάστημα (newsletter, social media… ) ώστε να γίνει πελάτης έστω και αργότερα.

Η κατασκευή μονοσέλιδων είναι σίγουρα μια πιο οικονομική λύση, χωρίς όμως να κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα. Τα sites αυτά επιτυγχάνουν τέλεια τον στόχο τους: μια παρουσίαση της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο.

Από την άλλη, μπορείτε άνετα να ξεκινήσετε από το μονοσέλιδο και στην συνέχεια να κάνουμε προσθήκες, όσες και όποτε θέλετε, μιας και τα sites είναι custom, φτιαγμένα από έμπειρους προγραμματιστές και δεν είναι απλά βασισμένα σε ένα θέμα με περιορισμένες δυνατότητες.

Η κατασκευή πολυσέλιδων sites είναι μια ολοκληρωμένη λύση για τις επιχειρήσεις παντός είδους. Η Brand Name σας προσφέρει ένα πολύ όμορφο, εύκολο στην πλοήγηση, απλό site, custom, φτιαγμένο από έμπειρους προγραμματιστές, με SSL, SEO, λέξεις-κλειδιά που οδηγούν τον πελάτη που αναζητά τις υπηρεσίες σας σ’ εσάς, συνδεδεμένο με τα social, με δυνατότητα e-mail marketing και πολλά άλλα…

H Brand Name κατασκευάζει και εξειδικευμένα sites με πάρα πολλές και ιδιαίτερες λειτουργίες, όπως το site ενός θεάτρου για παράδειγμα όπου ο επισκέπτης μπορεί να μπει και να επιλέξει τις θέσεις που θέλει, να τις κλείσει και να πληρώσει τα εισιτήριά του. Οι επονομαζόμενες και πλατφόρμες είναι απόλυτα custom και όπως είναι και πολύ λογικό, κοστίζουν περισσότερο απ’ ότι ένα απλό site, αλλά μπορούν να καλύψουν ακριβώς τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Καλώς ήρθατε στον μαγικό κόσμο του προγραμματισμού!

Ένα πολύ ενδιαφέρον κομμάτι με το οποίο ασχολείται με μεγάλη επιτυχία η Brand Name είναι οι ανακατασκευές. Οποιαδήποτε ιστοσελίδα χρειάζεται αλλαγές και βελτιώσεις ανά διαστήματα όπως ακριβώς και η επιχείρησή σας. Στο κατάστημά σας δεν αλλάζετε βιτρίνα; Δεν κάνετε ανακαίνιση; Δεν προσθέτετε νέα προϊόντα; Στο γραφείο σας δεν αλλάζετε τον υπολογιστή σας με έναν με μεγαλύτερες δυνατότητες; Δεν σταματήσατε τα μπλοκάκια για να κόβετε αποδείξεις ηλεκτρονικά; Το ίδιο και η σελίδα σας. Είναι ένας ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται, αλλάζει.

Η ΚΑΘΕ ΤΥΠΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Όλα ξεκινούν από ένα domain. Πριν κάνουμε οτιδήποτε άλλο, κλείνουμε ένα όνομα, μία διεύθυνση που θα οδηγεί στο site μας. Φαίνεται απλό αλλά ένας σύμβουλος θα σας βοηθήσει πολύ στην σωστή επιλογή.

Το Web Hosting είναι η «ενοικίαση» ενός μέρους ενός server όπου θα φιλοξενηθεί το site μας και να μπορεί να προβληθεί. Για να είναι ασφαλές το site, ο server οφείλει να τηρεί συγκεκριμένες προδιαγραφές.

Πρόκειται για ένα πιστοποιητικό το οποίο είναι απολύτως απαραίτητο σε κάθε site το οποίο εξασφαλίζει ασφάλεια τους επισκέπτες σου, αυξάνει τις πωλήσεις και βελτιώνει την κατάταξή σου στην Google.

Όλες οι ιστοσελίδες χρειάζονται συντήρηση σε τακτά χρονικά διαστήματα και συνεχή έλεγχο ώστε να εξασφαλίζεται η σωστή, αδιάκοπη και αποτελεσματική λειτουργία τους.

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

Προβολή & Διαφήμιση

Ελάτε να επιλέξουμε τα social που ταιριάζουν στην επιχείρησή σας, να σχεδιάσουμε μία στρατηγική και να φτιάξουμε το κατάλληλο περιεχόμενο.

Η διαφήμιση στα social media μας δίνει τεράστιες δυνατότητες προβολής. Ας αναλογιστούμε μόνο πόσα εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται καθημερινά τα social, για πόση ώρα και πόσο τους επηρεάζουν!

Για να καταλάβουμε πόσο ισχυρή μπορεί να είναι η διαφήμιση στην Google, αρκεί να θυμηθούμε πόσες φορές την ημέρα λέμε ή ακούμε να λένε «θα το γκουγκλάρω»….

Ο ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

Εκπαίδευση

Στις επιχειρήσεις μετράει η πρακτικότητα και η αποτελεσματικότητα. Το καλύτερο λοιπόν που έχεις να κάνεις, είναι να παρακολουθήσεις σύντομα και ουσιαστικά σεμινάρια που θα σου δώσουν εξατομικευμένες λύσεις στην πράξη και όχι θεωρίες.

Μια λύση που σου λύνει τα χέρια. Δεν χρειάζεται να μετακινηθείς. Μπορείς να παρακολουθήσεις ομιλίες από τους καλύτερους, ακόμη και σε άλλη χώρα. Επίσης, δεν χρειάζεται να διακόψεις την εργασία σου, μπορείς να το παρακολουθήσεις όποια ώρα θέλεις εσύ.

Ο Business Coach είναι ένας άνθρωπος που θα σου γλιτώσει πολλά χρήματα, κόπο, χρόνο, ελπίδες και θα σου προσφέρει σιγουριά και αυτοπεποίθηση καθώς θα βλέπεις την επιχείρησή σου να αναπτύσσεται με σταθερά βήματα. Προσοχή! Δεν πρέπει να εξαρτηθείς από αυτόν. Μόνο να τον συμβουλεύεσαι ανά διαστήματα.

Μία υπηρεσία όχι και τόσο διαδεδομένη, αλλά απολύτως απαραίτητη τόσο σε εταιρείες αλλά κυρίως σε φυσικά πρόσωπα όπως γιατρούς, δικηγόρους, ηθοποιούς, συγγραφείς, πολιτικούς κλπ. Χτίσε φήμη στο διαδίκτυο. Αν ανήκεις σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες ή άλλες παραπλήσιες, αν δεν είσαι στο διαδίκτυο, δεν υπάρχεις. Αν πάλι δεν χτίσεις εσύ την φήμη σου αλλά την αφήσεις στην τύχη της, θα υπάρχεις, αλλά όπως σε παρουσιάζουν οι άλλοι. Και συνήθως δεν είναι φίλοι σου αυτοί οι άλλοι…

Οι ολοκληρωμένες, εμπνευσμένες και αποτελεσματικές λύσεις
δίνονται μόνο από ομάδες που απαρτίζονται από
δημιουργικούς ανθρώπους που σκέφτονται έξω από κουτιά.

Δώσε Νέα Πνοή
στην Επιχείρησή Σου Σήμερα!

Threads: πρεμιέρα στην Ευρώπη!

Τον βασικό ανταγωνιστή του X (πρώην Twitter), την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Threads έφερε και στην Ευρώπη από

Scroll to Top
Greek Greek
English English
French French
Μετάβαση στο περιεχόμενο