Greek Greek
English English
French French
Greek Greek
English English
French French

Λογότυπο – Εταιρική Ταυτότητα

BUSINESS CARD

Απλή, προσεγμένη, οικονομική κάρτα, πλαστικοποιημένη.

BUSINESS CARD 3D ΑΝΑΓΛΥΦΗ

Εντυπωσιακή κάρτα για απαιτητικούς επαγγελματίες. Κάρτες τρισδιάστατες και ανάγλυφες με πρωτότυπο σχεδιασμό με βάση πάντα το αντικείμενο της εργασίας σας!

BUSINESS CARD with QR CODE

 Πολύ εντυπωσιακή, σύγχρονη και βολική λύση!

CARD

Κάρτες για υπενθύμιση ραντεβού, δωροκάρτες… και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε στον προϋπολογισμό που διαθέτετε.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Brand Name αναλαμβάνει προσκλήσεις παντός τύπου για οποιοδήποτε event, και όπως πάντα, ασχολούμαστε με το σύνολο του στησίματος, ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!

ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Η συγκεκριμένη κάρτα είναι μια πολύ ωραία και χρήσιμη ιδέα για τις εκλογές γιατί κάνει την προσέγγιση πιο προσωπική, έχει φωτογραφία για να θυμούνται την φυσιογνωμία και όνομα φυσικά για τον σταυρό. Ειδικά στις Περιφερειακές που οι τομείς είναι πολλοί, είναι πολύ κατατοπιστική.

Εννοείται, πως στην Brand Name φτιάχνουμε πολλά ακόμα είδη καρτών βασισμένα σε πρωτότυπες ιδέες, με βάση πάντα τις ανάγκες και τον στόχο σας.

ΦΥΛΛΑΔΙΟ - ΕΚΛΟΓΕΣ

Το πιο σημαντικό σχετικά με το φυλλάδιο είναι ότι αναλαμβάνουμε όλο το στήσιμο, ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ! Πάντα έχουμε γνώμονα τον στόχο που εσείς μας περιγράφετε. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας είχε σαν στόχο να δείξει πως τα κίνητρά του για να κατέβει στην πολιτική ήταν απολύτως αγνά. Επομένως επιλέξαμε ένα απόλυτα λευκό φόντο που υποσυνείδητα επιτυγχάνει τον στόχο.

ΦΥΛΛΑΔΙΟ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Η Brand Name αναλαμβάνουμε όλο το στήσιμο, ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ! Πάντα έχουμε γνώμονα τον στόχο που εσείς μας περιγράφετε. Η συγκεκριμένη επιχειρηματίας είχε μεγάλο πρόβλημα με το να φαίνεται κάτι ιατρικό και όχι εκκλησιαστικό, λόγω του ονόματος. Επίσης, έπρεπε να φαίνεται από το κείμενο πως αν και κοινωνική υπηρεσία είχε χρέωση. Πετύχαμε και τους δύο στόχους ενώ είχαν κάνει πολλές ανεπιτυχείς προσπάθειες πιο πριν.

LOGO

Ιδανική πρόταση για όσους θέλουν ένα οικονομικό λογότυπο αλλά πολύ εντυπωσιακό!

LOGO’S LIFTING

Lifting παλιού λογότυπου, τόσο όσο να ανανεωθεί, αλλά να μην αλλάξει το σήμα του brand.

LOGO HANDMADE

Χειροποίητο λογότυπο για απαιτητικούς επιχειρηματίες. Το συγκεκριμένο είναι φτιαγμένο από πρωτότυπη γραμματοσειρά φτιαγμένη στο χέρι, συνδυάζει τα ονόματα των δύο κυριών που έχουν το Brand: Χαρά και Εύα και στο όνομα και στο σήμα, την πυραμίδα που συμβολίζει γρήγορη αλλά με γερές βάσεις ανάπτυξη αλλά και διάρκεια στο χρόνο και τον αριθμό ένα για ευνόητους λόγους.

Scroll to Top
Greek Greek
English English
French French
Μετάβαση στο περιεχόμενο