Δημιουργία βίντεο. Μια τεράστια δύναμη στα χέρια σου!

Η δημιουργία ενημερωτικών βίντεο πάνω στο αντικείμενό σας, η βιντεοσκόπηση του χώρου σας καθώς και των προϊόντων σας ή των υπηρεσιών σας, αποτελούν σημαντικό εργαλείο για το Διαδικτυακό Μάρκετινγκ.
Το βίντεο σήμερα έχει τεράστια δύναμη σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γενικά στο διαδίκτυο. Η τεράστια άνοδος του Youtube, και άλλων διαδικτυακών καναλιών έχουν συμβάλει σημαντικά στην εξέλιξη αυτή.
Αν μέχρι χθες λέγαμε πως μία εικόνα αξίζει όσο 1000 λέξεις, σήμερα στο διαδίκτυο ένα βίντεο αξίζει όσο εκατομμύρια λέξεις κειμένου.
Όλος ο κόσμος αναζητά πλέον την προσωπική επικοινωνία. Ο κάθε επιχειρηματίας οφείλει να το αναγνωρίσει, να το σεβαστεί και να επικοινωνήσει με τους ήδη υπάρχοντες αλλά και τους εν δυνάμει πελάτες του έστω σε μαζικό επίπεδο.
Το βίντεο αποτελεί ένα εξαιρετικά ισχυρό, δυναμικό και άμεσο εργαλείο επικοινωνίας και σύνδεσης του επιχειρηματία με τους πελάτες του.
Ο επιχειρηματίας έχει την δυνατότητα μέσα από επαγγελματικές βιντεοσκοπήσεις να παρουσιάσει διάφορες παρεχόμενες υπηρεσίες ή προϊόντα.
Μπορεί να εξηγήσει για παράδειγμα στον πελάτη για ποιόν λόγο αξίζει να επενδύσει σε μια υπηρεσία ή σε ένα προϊόν του, κατά πόσο θα του αλλάξει τη ζωή, να του εξηγήσει την διαδικασία απόκτησης, την χρήση και τι γίνεται σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο πρόβλημα.
Βέβαια, όλα τα παραπάνω είναι απλώς κάποιες ιδέες και σίγουρα δεν θα συμπεριληφθούν όλα μαζί σε ένα βίντεο. Τα βίντεο οφείλουν να είναι μικρά, περιληπτικά και άμεσα.
Μέσα από το βίντεο δίνεται επίσης η ευκαιρία στον επιχειρηματία να προβάλει με ένα διαδραστικό τρόπο τον χώρο εργασίας του αλλά και την ομάδα που τον στελεχώνει.
Είναι πραγματικά πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός πως ο πελάτης βλέπει τον άνθρωπο με τον οποίο σκέφτεται να συνεργαστεί, ακούει τη φωνή του, παρακολουθεί τον τρόπο ομιλίας του και αποκτά μια ολοκληρωμένη αίσθηση για τον ίδιο πριν ακόμα τον συναντήσει από κοντά. Νοιώθει πως ήδη τον ξέρει!
Για παράδειγμα, πολλές φορές οι ασθενείς νιώθουν τους γιατρούς “απρόσιτους” ή και “απόμακρους”. Αυτό το πρόβλημα, όπως και πολλά άλλα, έρχεται να λύσει το βίντεο.
Η ενεργοποίηση της δύναμης του βίντεο είναι τεράστια: μεταδίδει συναίσθημα! Φέρνει τον πελάτη πιο κοντά στον επιχειρηματία και δημιουργεί προϋποθέσεις εμπιστοσύνης!
Παρακάτω σας παρουσιάζουμε επιπλέον λόγους για τους οποίους η επαγγελματική βιντεοσκόπηση αποτελεί μια έξυπνη και σωστή επιχειρηματικά επιλογή.
Τα βίντεο ενισχύουν την επαγγελματική σας Ιστοσελίδα: την κάνουν πιο ενδιαφέρουσα και πιο διασκεδαστική και έτσι ενθαρρύνουν τους πελάτες να παραμείνουν περισσότερο στο site σας, άρα έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να επικοινωνήσουν τελικά μαζί σας.

Δίνουν ώθηση της ιστοσελίδας σας στις Μηχανές αναζήτησης. Η παρουσίαση βίντεο στην ιστοσελίδα, καθιστά πιο πιθανό αυτή να εμφανιστεί στα αποτελέσματα της πρώτης σελίδας στην Google. Έχει τουλάχιστον 40% περισσότερα «κλικαρίσματα» σε σύγκριση με τα απλά κείμενα, δηλαδή απείρως μεγαλύτερη επισκεψιμότητα κοινού!

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Με ένα ή και περισσότερα βίντεο, το περιεχόμενο στα social media ενισχύεται δραστικά και κάνει το κοινό να παρακολουθήσει και να δραστηριοποιηθεί. Μόνο το βίντεο μπορεί να διεισδύσει με τόση αποτελεσματικότητα στο συναίσθημα και στην νοημοσύνη του πελάτη και να τον συνδέσει δυναμικά με τον επιχειρηματία.

Επαγγελματική Βιντεοσκόπηση. Η ομάδα της BRAND NAME έρχεται στον χώρο σας με πλήρες συνεργείο συνεργατών το οποίο περιλαμβάνει: Επαγγελματικές Κάμερες Υψηλής Απόδοσης, Κάμεραμέν, Ηχολήπτη, Δημοσιογράφο, Μακιγιέζ και επαγγελματία Φωτογράφο ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια του γυρίσματος φωτογραφίζει, παρέχοντάς σας πλούσιο φωτογραφικό υλικό το οποίο θα εμπλουτίσει τόσο το site σας, όσο και τα social media.
Στην συνέχεια το υλικό επεξεργάζεται ψηφιακά από επαγγελματία μοντέρ και αποστέλλεται στον επιχειρηματία για διόρθωση και έγκριση πριν την παρουσίασή του στο κοινό. Το πακέτο περιλαμβάνει και coaching γιατί είναι φυσικό για κάποιον που το κάνει πρώτη φορά να του φαίνεται δύσκολο. Γι αυτό το λόγο, του παρέχεται σενάριο και συμβουλευτική υποστήριξη.
Επαγγελματική Βιντεοσκόπηση του χώρου σας με εντυπωσιακά πλάνα από drown και με κάλυψη μουσικής που συνεπαίρνει τον πελάτη. Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε και αυτού του είδους την βιντεοσκόπηση, ανάλογα πάντα με την περίπτωση φυσικά. Όταν για παράδειγμα μιλάμε για τουριστικές επιχειρήσεις, αυτού του είδους η βιντεοσκόπηση κρίνεται σχεδόν απαραίτητη!
Στήσιμο ειδικού χώρου όπου θα γίνονται στη συνέχεια φωτογραφήσεις με πελάτες, συνεργάτες, προϊόντα, events κλπ με τον κατάλληλο εξοπλισμό, με στόχο ο επιχειρηματίας να δρα αυτόνομα από κάποια στιγμή και μετά, και φυσικά συμβουλευτική υποστήριξη όπως σε όλες τις υπηρεσίες άλλωστε της BRAND NAME!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to top

Επιλέξτε στην παρακάτω φόρμα την / τις υπηρεσίες που χρειάζεστε και εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.

    Τα πεδία με αστερίσκο ( * ) είναι υποχρεωτικά

    Επιλέξτε την υπηρεσία ή τις υπηρεσίες (*)
    Κατασκευή ιστοσελίδαςΚατασκευή ιστοσελίδας eshopΚατασκευή Portal / BlogΔημιουργία, διαχείριση και προώθηση αναρτήσεων Social MediaΔημιουργία και προώθηση διαφημιστικής καμπάνιας Google AdsΟλοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών Digital Marketing

    Call Now

    Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial