Οι πελάτες σας ψάχνουν, σας βρίσκουν;

Πάντα πρέπει να έχετε κατά νου την πιο σημαντική ιδέα του επιχειρείν στο διαδίκτυο: «Την ίδια ώρα που εσείς ψάχνετε για πελάτες, την ίδια ώρα κι εκείνοι ψάχνουν για προϊόντα ή υπηρεσίες σαν τις δικές σας!»  Αυτό είναι απολύτως βέβαιο. Οι πελάτες σας ψάχνουν. Σας βρίσκουν;

Ας υποθέσουμε πως είστε Ψυχολόγος στην Γλυφάδα και έχετε δημιουργήσει το προσωπικό σας site. Αυτό είναι το πρώτο βήμα και φυσικά είναι τελείως απαραίτητο. Τόσο όσο και οι επαγγελματικές σας κάρτες. 

Έχετε γράψει τα κείμενα των υπηρεσιών που προσφέρετε, έχετε δουλέψει μήνες για την εμφάνιση και το περιεχόμενο του site σας μαζί με τους συνεργάτες σας και τώρα είναι η ώρα να προσεγγίσετε μέσω του διαδικτύου νέους πελάτες, εκτός συστάσεων, οι οποίοι προσπαθούν μέσω του διαδικτύου να εντοπίσουν κάποιον με την ειδικότητά σας στην περιοχή σας.

Για να γίνει αυτό, όταν οι πελάτες κάνουν αναζήτηση στο διαδίκτυο, θα πρέπει η ιστοσελίδα σας να εμφανιστεί στις πρώτες θέσεις. Κανένας πελάτες δεν ψάχνει μετά την τρίτη σελίδα, κι ακόμα και αυτοί που φτάνουν στην τρίτη είναι λίγοι.

 Για να ανέβει όμως μία σελίδα ψηλά στις μηχανές αναζήτησης χρειάζεται χρόνος και εξαρτάται από πολλούς και διαφορετικούς παράγοντες. Όλους αυτούς τους παράγοντες πρέπει να βρείτε έναν επαγγελματία  που να του έχετε εμπιστοσύνη, που να ξέρετε ότι ξέρει τι κάνει, όχι απαραίτητα τον πιο φτηνό, κι εκείνος θα το φροντίσει η σελίδα σας να είναι σε πολύ καλή θέση!

Πέρα από τα τεχνικά θέματα που θα φροντίσει εκείνος, εσείς για να εμφανίζεστε στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης, στα αποτελέσματα δηλαδή τα οποία αφορούν την ειδικότητά σας στην γεωγραφική σας περιοχή, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τον πιο άμεσο και αποδοτικό τρόπο: την ενεργοποίηση του Google Adwords.

Πρόκειται για το διαφημιστικό πρόγραμμα της Google που σας βοηθάει να προσεγγίσετε νέους πελάτες οι οποίοι βρίσκονται κοντά σας. Με το Google Adwords έχετε εσείς τον πλήρη έλεγχο του διαφημιστικού budget, ορίζοντας εσείς το ποσό που είστε διατεθειμένοι να επενδύσετε.

Η χρέωση γίνεται μόνο στην περίπτωση που ένας ενδεχόμενος πελάτης κάνει κλικ στην διαφήμιση σας (Pay per Click) και επισκεφτεί την ιστοσελίδα σας. Εκεί ενημερώνεται σχετικά με τις υπηρεσίες σας, τα προσόντα σας, συλλέγει περισσότερες πληροφορίες οι οποίες αφορούν το βιογραφικό σας, την τοποθεσία του γραφείου σας, τα τηλέφωνα επικοινωνίας, τις ώρες και τις ημέρες λειτουργίας του.

Όσα χρήματα και να επενδύσετε, γιατί περί επένδυσης πρόκειται, η διαμόρφωση της προωθητικής σας ενέργειας στις μηχανές αναζήτησης πρέπει να γίνει με σωστό σχεδιασμό και ολοκληρωμένη στρατηγική για να έχει αποτέλεσμα.

Φυσικά η δημιουργία μιας διαφημιστικής καμπάνιας στην Google δεν είναι μια απλή υπόθεση. Στην Brand Name  αναλύουμε τον ανταγωνισμό στην περιοχή σας, συζητάμε μαζί σας προσεγγίζοντας τις δικές σας ανάγκες και τους στόχους σας, επενδύουμε στις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά οι οποίες θα αποφέρουν την καλύτερη δυνατή απόδοση στην προωθητική ενέργεια της επιχείρησής σας και την τοποθετούμε στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή.

Η διαφήμιση στο διαδίκτυο σήμερα δεν συνεπάγεται μεγάλα χρηματικά ποσά. Άλλωστε αυτός είναι και ο στόχος μας στην Brand Nameτο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με την μικρότερη δυνατή χρέωση. Η διαφήμιση μπορεί και οφείλει, κατά τη γνώμη μας, να γίνει με έξυπνους και στοχευμένους τρόπους, αφού πρώτα αναγνωρίσουμε το κοινό στο οποίο απευθύνεστε, την συμπεριφορά του και τον καλύτερο τρόπο με τον οποίο θα σας βρει.

Η Brand Name μπορεί να γίνει ο καλύτερος “πωλητής” σας, αρκεί να κινηθείτε έξυπνα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to top

Επιλέξτε στην παρακάτω φόρμα την / τις υπηρεσίες που χρειάζεστε και εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.

    Τα πεδία με αστερίσκο ( * ) είναι υποχρεωτικά

    Επιλέξτε την υπηρεσία ή τις υπηρεσίες (*)
    Κατασκευή ιστοσελίδαςΚατασκευή ιστοσελίδας eshopΚατασκευή Portal / BlogΔημιουργία, διαχείριση και προώθηση αναρτήσεων Social MediaΔημιουργία και προώθηση διαφημιστικής καμπάνιας Google AdsΟλοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών Digital Marketing

    Call Now

    Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial