Πολιτική απορρήτου

Πολιτική απορρήτου του δικτυακού τόπου Brandname.com.gr

Η παρούσα πολιτική απορρήτου περιγράφει τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται ή παράγονται (υποβάλλονται σε επεξεργασία) όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα της Brandname.com.gr (εφεξής καλούμενη «Ιστοσελίδα»). Περιγράφει επίσης τον τρόπο χρήσης, κοινοποίησης και προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων, τις επιλογές που διαθέτετε αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα σας, καθώς και πώς μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας. Ποιός είναι υπεύθυνος για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων;

Τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται και επεξεργάζονται από την εταιρεία Brand Name, την οποία νόμιμα εκπροσωπεί η κα Λάσκαρη Αναστασία. Η ιστοσελίδα Brandname.com.gr ανήκει στην παραπάνω εταιρία, η οποία εδρεύει στην οδό Αλκιβιάδου 117, ΤΚ 185 32, στον Πειραιά.

Ποιά προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και πότε;
Για να μπορέσουμε να σας παρέχουμε την Ιστοσελίδα, ζητούμε να μας υποβάλετε ορισμένα προσωπικά δεδομένα. Για παράδειγμα, όταν πραγματοποιείτε εγγραφή, επικοινωνείτε με τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης μας, ζητάτε να λαμβάνετε νέα ή αλληλεπιδράτε με την Ιστοσελίδα ή χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα μας.
Αυτά τα προσωπικά δεδομένα περιλαμβάνουν τα εξής:

  • Στοιχεία επικοινωνίας, όπως ονοματεπώνυμο, e-mail, αριθμού τηλεφώνου.
  • Δεδομένα δραστηριότητας που παρέχονται από εσάς ή παράγονται μέσω
    της Ιστοσελίδας, όπως οι προτιμήσεις σας σχετικά με το μάρκετινγκ και τα
    cookies.

Κατά την αλληλεπίδρασή σας με Ιστοσελίδα μας, ορισμένα δεδομένα συλλέγονται αυτόματα από τη συσκευή σας ή το πρόγραμμα διαδικτυακής περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις πρακτικές περιλαμβάνονται στην Πολιτική για Cookies. Αυτά τα δεδομένα περιλαμβάνουν τα εξής: αναγνωριστικούς αριθμούς συσκευής, κατάσταση κλήσης, πρόσβαση δικτύου, πληροφορίες αποθήκευσης και πληροφορίες μπαταρίας, Cookies, διευθύνσεις IP, επικεφαλίδες παραπομπής (referrer headers), δεδομένα αναγνώρισης του προγράμματος διαδικτυακής περιήγησης και της έκδοσής του, καθώς και εικόνες συλλογής στατιστικών στοιχείων (web beacons) και ετικέτες (tags).

Εργαλεία για να ρυθμίσετε ποιά προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε
Κατά τη χρήση της Ιστοσελίδας μας, παρέχουμε επίσης έγκαιρη ενημέρωση και λαμβάνουμε τη συγκατάθεσή σας για ορισμένες πρακτικές. Για παράδειγμα λαμβάνουμε τη συγκατάθεσή σας για να χρησιμοποιούμε την τοποθεσία σας και να σας στέλνουμε ειδοποιήσεις. Ενδέχεται να λαμβάνουμε αυτή τη συγκατάθεση μέσω των Δικτυακών Τόπων μας ή χρησιμοποιώντας τις συνηθισμένες συναινέσεις που είναι διαθέσιμες στη συσκευή σας. Σε πολλές περιπτώσεις, η πλατφόρμα του προγράμματος διαδικτυακής περιήγησης που χρησιμοποιείτε ή της κινητής συσκευής σας παρέχουν πρόσθετα εργαλεία που σας επιτρέπουν να ελέγχετε πότε οι συσκευές σας συλλέγουν ή κάνουν κοινή χρήση συγκεκριμένων κατηγοριών προσωπικών δεδομένων. Για παράδειγμα, η κινητή συσκευή σας ή το πρόγραμμα διαδικτυακής περιήγησης που χρησιμοποιείτε μπορεί να παρέχουν εργαλεία που σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε τη χρήση cookies ή την κοινή χρήση τοποθεσιών.

Γιατί και πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας;
Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:
Για την κοινοποίηση πληροφοριών σχετικά με τις υπηρεσίες και τις εκδηλώσεις μας, καθώς και για άλλους σκοπούς προώθησης. Όταν παρέχετε τη συγκατάθεσή σας, θα σας στέλνουμε προωθητικά μηνύματα και νέα σχετικά με τις εκδηλώσεις της Brandname.com.gr και άλλες προωθητικές ενέργειες. Μπορείτε να εξαιρεθείτε (opt-out) από αυτές τις επικοινωνίες οποιαδήποτε στιγμή, αφού έχετε δώσει αυτή τη συγκατάθεση.
Mπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας που μας παρέχετε για να σας στείλουμε ενημερώσεις μάρκετινγκ σχετικά με παρόμοιες ενέργειες, όπου επιτρέπεται από το εφαρμοστέο δίκαιο (εκτός αν έχετε ήδη επιλέξει να μην λαμβάνετε τέτοιο περιεχόμενο). Σε άλλες περιπτώσεις, ζητούμε τη συναίνεσή σας για να σας αποστείλουμε πληροφορίες μάρκετινγκ.
Επίσης, τα χρησιμοποιούμε για τη λειτουργία, βελτίωση και διατήρηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και την βελτίωση των υπηρεσιών μας. Για παράδειγμα, όταν συμπληρώνετε μια φόρμα, χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για λογιστικές, ελεγκτικές και άλλες εσωτερικές λειτουργίες. Χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα σχετικά με τον τρόπο χρήσης από εσάς υπηρεσιών μας για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας ως χρήστη, για να σας βοηθήσουμε στον εντοπισμό τεχνικών προβλημάτων και προβλημάτων παροχής υπηρεσιών, καθώς και για να διαχειριστούμε την Ιστοσελίδα μας.
Τα χρησιμοποιούμε επίσης για την προστασία δικαιωμάτων, περιουσιακών στοιχείων ή ασφάλειας, δικών μας ή τρίτων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σχετικά με τον τρόπο χρήσης από εσάς της Ιστοσελίδας μας, για την αποτροπή ή τον εντοπισμό απάτης, κατάχρησης, παράνομης χρήσης και παραβίασης των Όρων Χρήσης μας, καθώς και για τη συμμόρφωση με δικαστικές αποφάσεις, κρατικά αιτήματα ή την ισχύουσα νομοθεσία.
Τέλος, τα χρησιμοποιούμε για σκοπούς γενικής έρευνας και ανάλυσης. Χρησιμοποιούμε δεδομένα σχετικά με τον τρόπο χρήσης της Ιστοσελίδας μας και των Υπηρεσιών μας για να κατανοήσουμε καλύτερα τη συμπεριφορά και τις προτιμήσεις των επισκεπτών – πελατών. Για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιήσουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης της από τους επισκέπτες, με σκοπό να κατανοήσουμε καλύτερα τους βέλτιστους τρόπους για την οργάνωση και παρουσίαση προσφορών.
Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας με άλλους τρόπους και θα παρέχουμε ειδικές ειδοποιήσεις όταν συλλέγουμε τα δεδομένα, ενώ θα εξασφαλίζουμε τη συγκατάθεσή σας όπου χρειάζεται.

Νομική Βάση
Για να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, στηριζόμαστε σε ορισμένες νομικές βάσεις, ανάλογα με το πώς δραστηριοποιήστε στην Ιστοσελίδα μας. Όταν συμπληρώνετε μία φόρμα για προσφορά, χρειαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να εκπληρώσουμε τη μεταξύ μας σύμβαση. Για παράδειγμα χρειαζόμαστε τα στοιχεία για να φτιάξουμε το ιδιωτικό συμφωνητικό, στην περίπτωση που συμφωνείτε με την προσφορά μας και αρχίζουμε την συνεργασία μας.
Στηριζόμαστε επίσης σε άλλες νομικές βάσεις, όπως τα εύλογα δικαιώματά μας ως επιχείρηση, τη συμμόρφωση με μια νομική υποχρέωση ή την προστασία των ζωτικών συμφερόντων μας.

Κοινοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων
Η ιστοσελίδα Brandname.com.gr κάνει κοινή χρήση των προσωπικών δεδομένων σας με:
– Τρίτους παρόχους υπηρεσιών που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό της Ιστοσελίδας, για παράδειγμα για την φιλοξενία, διαχείριση και συντήρηση των δεδομένων μας, διανομή e-mail, έρευνα και ανάλυση, διαχείριση προωθητικών ενεργειών της εταιρίας, καθώς και διαχείριση ορισμένων υπηρεσιών και στοιχείων. Όταν χρησιμοποιούμε τρίτους παρόχους υπηρεσιών συνάπτουμε συμφωνίες που τους υποχρεώνουν να εφαρμόζουν κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.
– Άλλους τρίτους φορείς, στον βαθμό που απαιτείται για τους εξής σκοπούς:
(i) συμμόρφωση με κρατικό αίτημα, δικαστική απόφαση ή ισχύοντα νόμο,
(ii) αποτροπή παράνομων χρήσεων της Ιστοσελίδας μας ή παραβιάσεων των Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας μας και των πολιτικών μας,
(iii) δική μας προστασία από αξιώσεις τρίτων, και
(iv) συμβολή στην αποτροπή ή έρευνα περιπτώσεων απάτης (π.χ. παραχάραξη).
– Σε άλλους τρίτους όταν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας.
– Ενδέχεται επίσης να μεταφέρουμε προσωπικά δεδομένα που διαθέτουμε σχετικά με εσάς σε περίπτωση πώλησης ή μεταβίβασης του συνόλου ή μέρους των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων ή περιουσιακών στοιχείων μας (όπως σε περίπτωση αναδιοργάνωσης, μεταβίβασης, διάλυσης ή ρευστοποίησης).

Πολιτική cookies του Brandname.com.gr
Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπο μας για τη διαχείριση των περιόδων σύνδεσης, για την παροχή εξατομικευμένων ιστοσελίδων και για την προσαρμογή περιεχομένου ώστε να αντικατοπτρίζει τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας.
Επίσης τα cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να συντάξουμε ανώνυμες, αθροιστικές στατιστικές που μας επιτρέπουν να αντιληφθούμε πώς το κοινό χρησιμοποιεί τον ιστότοπο μας και μας βοηθούν να βελτιώσουμε την δομή και το περιεχόμενό του.
Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τις πληροφορίες αυτές. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης για να απορρίψετε ορισμένα ή και όλα τα cookies, εκτός των απολύτως απαραιτήτων.
Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κάποιες λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο μέσω της χρήσης cookies και εάν επιλέξετε την απόρριψη των cookies, αυτές οι λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες.

Τι είναι τα cookies;
Τα «cookies» είναι μικρά κομμάτια αρχείων σε μορφή κειμένου, τα οποία αποθηκεύονται στον περιηγητή (browser) του Χρήστη όταν επισκέπτεται έναν ιστότοπο. Οι πληροφορίες οι οποίες αποθηκεύονται στον υπολογιστή του Χρήστη μπορεί να περιέχουν στοιχεία όπως ποιες είναι οι σελίδες που επισκέφτηκε ο Χρήστης, την ημερομηνία και την ώρα της επίσκεψης καθώς και κάποιον τυχαίο και μοναδικό αριθμό αναγνώρισης του Χρήστη. Με την χρήση αυτή, η ιστοσελίδα είναι σε θέση να αποθηκεύσει χρήσιμες πληροφορίες για την περιήγηση του Χρήστη στην Ιστοσελίδα, καθώς και να διαβάσει τις πληροφορίες αυτές ώστε να προσφέρει στον Χρήστη μια βελτιωμένη εμπειρία περιήγησης.

Ποια cookies χρησιμοποιούμε στον ιστότοπο μας;
1. Τα απολύτως απαραίτητα cookies, τα οποία είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου, σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του, όπως πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές ή χρήση του καλαθιού αγοράς. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπου μας.

2. Τα Τhird-party Cookies. Αυτά τα cookies τοποθετούνται από συνεργάτες μας για λογαριασμό μας. Με αυτά τα cookies συλλέγουν δεδομένα για την αλληλεπίδρασή σας με την Ιστοσελίδα μας. Αυτά τα δεδομένα ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν οι ως άνω συνεργάτες μας για να εξάγουν στατιστικά συμπεράσματα και να βελτιώσουν την εμπειρία σας ως επισκέπτη.

3. Τα Cookies Λειτουργικότητας. Αυτά τα cookies επιτρέπουν στον ιστότοπο να θυμάται τις επιλογές του χρήστη όπως το όνομα χρήστη, τη γλώσσα ή την περιοχή ώστε να παρέχει βελτιωμένες και προσωποποιημένες λειτουργίες. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την παροχή υπηρεσιών που έχουν ζητηθεί από το χρήστη, όπως προβολή βίντεο ή χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Οι πληροφορίες που συλλέγουν αυτά τα cookies μπορεί να γίνουν ανώνυμες και δεν είναι δυνατόν να παρακολουθήσουν την δραστηριότητα της περιήγησής σε άλλους ιστότοπους. Αν δεν δεχθείτε αυτά
τα cookies, μπορεί να επηρεαστεί η απόδοση και λειτουργικότητα του ιστότοπου και να περιοριστεί η πρόσβασή σας σε περιεχόμενο του.

4. Τα Cookies κοινωνικής δικτύωσης. Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για την διασύνδεση του λογαριασμού σας στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης με τον ιστότοπό μας. Για παράδειγμα, για να σας επιτρέπεται να αναδημοσιεύετε και να μοιράζεστε με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα πληροφορίες που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας ή να δηλώνετε ότι θέλετε να
ακολουθήσετε τη σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα cookies
κοινωνικής δικτύωσης δεν απαιτούνται για την πλοήγηση σας στον ιστότοπο
μας.

Πώς να ελέγξετε τα cookies;
Μπορείτε να διαγράψετε τα cookies από τον υπολογιστή ή τη συσκευή που χρησιμοποιείτε, οποτεδήποτε θελήσετε. Μπορείτε, επίσης, να ρυθμίσετε τον φυλλομετρητή (browser) που χρησιμοποιείτε κατά τέτοιον τρόπο, έτσι ώστε είτε να σας προειδοποιεί για τη χρήση cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες των ιστοσελίδων, είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση.

Ποιά είναι τα δικαιώματα σας;
Έχετε το δικαίωμα:
– Πρόσβασης στα δεδομένα σας
– Διόρθωσης ή Διαγραφής των δεδομένων σας
– Φορητότητας των δεδομένων σας
– Περιορισμού της επεξεργασίας των δεδομένων σας
– Εναντίωσης στην επεξεργασία των δεδομένων σας
– Άρσης της συγκατάθεσης σας για τη χρήση κάποιων ή του συνόλου των cookies και κατ’ επέκταση για την επεξεργασία των δεδομένων σας.

Για να ασκήσετε τα ανωτέρω δικαιώματά σας, μπορείτε να υποβάλετε το αίτημά σας στην εταιρεία Brandname, στην ταχυδρομική διεύθυνση Αλκιβιάδου 117 (ισόγειο), ΤΚ 185 32, Αθήνα, στο τηλέφωνο +30 210 4220319, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση office@brandname.com.gr, καθώς και να υποβάλετε, σε περίπτωση που θεωρήσετε ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων παραβιάζει το ισχύον δίκαιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ταχυδρομική δ/νση Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 210. 6475600, δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου contact@dpa.gr).

Πού μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την προστασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουν τα cookies;
Πληροφορίες για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας, αλλά και για τα δικαιώματα σας θα βρείτε στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Πού μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη γενική χρήση cookies;
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γενική χρήση των cookies, αλλά και των μεθόδων αποκλεισμού ή περιορισμού τους, θα βρείτε στις ιστοσελίδες www.allaboutcookies.org και www.youronlinechoices.com

Αλλαγές στην Πολιτική cookies
Η παρούσα Πολιτική Cookies ενδέχεται να τροποποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή. Για το λόγο αυτό κρίνουμε σκόπιμο να ανατρέχετε τακτικά στην παρούσα Πολιτική. Σε περίπτωση τροποποίησής της θα αναφέρεται η ημερομηνία που αυτή έλαβε χώρα. Ισχύουσα θεωρείται πάντοτε η Πολιτική Cookies, όπως διαμορφώθηκε από την πιο πρόσφατη τροποποίηση. Προστασία και Διαχείριση των Προσωπικών σας Δεδομένων Χρησιμοποιούμε μια ποικιλία τεχνικών και οργανωτικών μέτρων ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων εργαλείων κρυπτογράφησης και επαλήθευσης ταυτότητας, με σκοπό τη διατήρηση της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων σας. Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας όσο χρειάζεται για να εκπληρώσουμε τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα πολιτική απορρήτου (εκτός και αν μεγαλύτερη περίοδος διατήρησης απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία). Τα προσωπικά σας δεδομένα που σχετίζονται με αγορά υπηρεσιών μας, τα διατηρούμε για μεγαλύτερο διάστημα προκειμένου να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις (όπως τη φορολογική και εμπορική νομοθεσία).

Τα Δικαιώματά σας σχετικά με τα Προσωπικά σας Δεδομένα
Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τα εξής:
(i) πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σας,
(ii) ηλεκτρονικό αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων (φορητότητα)
(iii) διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων αν είναι ημιτελή ή ανακριβή, ή
(iv) διαγραφή ή περιορισμό των προσωπικών σας δεδομένων σε ορισμένες περιστάσεις που προβλέπονται από το εφαρμοστέο δίκαιο. Αυτά τα δικαιώματα δεν είναι απόλυτα. Σε περίπτωση που έχουμε εξασφαλίσει τη συναίνεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συναίνεσή σας ανά πάσα στιγμή.
Αν θέλετε να ζητήσετε αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων ή να ασκήσετε κάποιο άλλο δικαίωμά σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο office@brandname.com.gr.
Μπορείτε επίσης να επιλέξτε να μη λαμβάνετε επικοινωνίες marketing αλλάζοντας τις ρυθμίσεις email πατώντας το link διαγραφής ή ακολουθώντας τις οδηγίες που περιλαμβάνονται στο μήνυμα. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο και πάλι στο office@brandname.com.gr.

Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου μας
Η ισχύουσα νομοθεσία και οι πρακτικές μας μεταβάλλονται με τον χρόνο. Αν αποφασίσουμε να επικαιροποιήσουμε την πολιτική απορρήτου μας, θα δημοσιεύσουμε τις αλλαγές στην ιστοσελίδα μας. Αν πραγματοποιήσουμε ουσιώδεις αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, θα σας αποστείλουμε προηγούμενη ειδοποίηση ή, όταν απαιτείται από τη νομοθεσία, θα ζητήσουμε τη συναίνεσή σας για την υλοποίηση των εν λόγω αλλαγών. Συνιστούμε να διαβάζετε την πολιτική απορρήτου μας και να ενημερώνεστε τακτικά για τις πρακτικές μας.

Ερωτήσεις και Σχόλια
Είμαστε στη διάθεσή σας για ερωτήσεις, σχόλια και προβληματισμούς που μπορεί να έχετε σχετικά με την πολιτική μας.
Αν επιθυμείτε να υποβάλετε σχόλια ή έχετε ερωτήσεις ή προβληματισμούς, ή αν επιθυμείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας όσον αφορά τα προσωπικά δεδομένα σας, επικοινωνήστε στο office@brandname.com.gr.