Στόχος μας η προστασία της υγείας των Πελατών και των Εργαζομένων μας

Η Brand Name συμμετέχει στην προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού (Covid-19) και στην προστασία της δημόσιας υγείας, στο μικρό μέρος που της αναλογεί. Με συνέπεια και υπευθυνότητα, εφαρμόζουμε σειρά έκτακτων μέτρων με στόχο την ασφάλεια των Πελατών και των Εργαζομένων και ταυτόχρονα υιοθετούμε δράσεις για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των Πελατών μας, οι οποίες λόγω της κατάστασης είναι αυξημένες.

Προτιμούμε τα ψηφιακά δίκτυα για όλες τις επικοινωνίες μας

Μέσω εφαρμογών τηλεδιασκέψεων διαφόρων ειδών καταφέρνουμε να είμαστε δίπλα στους πελάτες μας ανά πάσα στιγμή. Όλες οι τραπεζικές συναλλαγές γίνονται μέσω e-banking και τα meetings μεταξύ συνεργατών, επίσης μέσω internet. Φροντίζουμε να μένουμε σπίτι και όλα να γίνονται με ασφάλεια και άνεση.

Επίσης, μέσα στα πλαίσια της αυξημένης ζήτησης των υπηρεσιών μας, αντί να εκμεταλλευτούμε το γεγονός για να αισχροκερδήσουμε, αντίθετα έχουμε προχωρήσει σε προσφορές που φτάνουν και το 40% για να βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι στην γρήγορη εξομάλυνση της αγοράς.

Μένουμε σπίτι!

Η Brand Name έκλεισε τα γραφεία της για να προστατέψει τόσο τους Πελάτες όσο και τους Εργαζόμενους, από την πρώτη κιόλας μέρα που έκλεισαν τα σχολεία, πολύ πριν παρθούν τα γενικευμένα μέτρα από την Κυβέρνηση.

Ας ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας και όλα θα πάνε καλά. Αρκεί να ενημερωνόμαστε, να κινούμαστε με υπευθυνότητα και πάνω απ’ όλα, αντί να μας πιάσει πανικός, να εκμεταλλευτούμε τον παραπάνω χρόνο που έχουμε στην διάθεσή μας για να εκσυγχρονίσουμε όλοι τις επιχειρήσεις μας ώστε τίποτα να μην μπορεί να απειλήσει την πηγή εσόδων για τα παιδιά μας και την οικογένεια μας.

 

 

Anastasia Laskaris  BRAND NAME 

www.brandname.com.gr

Online Reputation Manager (ORM)

+30 690 942 2729 | +30 697 881 7623

office@brandname.com.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to top

Επιλέξτε στην παρακάτω φόρμα την / τις υπηρεσίες που χρειάζεστε και εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.

    Τα πεδία με αστερίσκο ( * ) είναι υποχρεωτικά

    Επιλέξτε την υπηρεσία ή τις υπηρεσίες (*)
    Κατασκευή ιστοσελίδαςΚατασκευή ιστοσελίδας eshopΚατασκευή Portal / BlogΔημιουργία, διαχείριση και προώθηση αναρτήσεων Social MediaΔημιουργία και προώθηση διαφημιστικής καμπάνιας Google AdsΟλοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών Digital Marketing

    Call Now

    Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial