Greek Greek
English English
French French
Greek Greek
English English
French French

Portfolio

GIVE LIFE TO YOUR IDEAS

Χριστίνα Τσιλιγκίρη

Ολυμπιακός

Με τη Χριστίνα Τσιλιγκίρη, Γενική Γραμματέα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Διευθύντρια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ) & Project Manajer σε προγράμματα ERASMUS της Ευρωπαικής ένωσης, Πολιτευόμενη στην Β’ Πειραιά.

Πάνος Μουζουράκης

Τραγουδιστής - Τραγουδοποιός - Ηθοποιός

Με τον απίθανο Πάνο Μουζουράκη… που με φωτογραφίζει την ώρα που τον φωτογραφίζω…!!!!!!!!

Πέτρος Μπάμπαλης

Επιχειρηματίας - Δημοτικός Σύμβουλος Περάματος

Από βραδιά γιορτινή στην οικογενειακή επιχείρηση στο Λιμάνι του Περάματος που τόσο αγαπούν και τα τρία αδέλφια και τόσα έχουν προσφέρει σε αυτό, με τις Harley σε παράταξη φυσικά!!!

Χάρης Ρώμας

Συγγραφέας - Σκηνοθέτης - Διδάσκαλος

Από την παράσταση της Ερασιτεχνικής Θεατρικής Ομάδας του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου που έγραψε, δίδαξε και σκηνοθέτησε ο Χάρης Ρώμας!

Λίλιαν & Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή

Ηθοποιοί

Με την Λίλιαν Αρχοντή, η αλλιώς τη Φιόνα, τη μοναδική αγάπη του Μάνθου Φουστάνου στο Κωνσταντίνου και Ελένης… και την κόρη της, την Μπουλιτσα από το Καφέ της Χαράς!!!!

Χάρης Ρώμας

Χωρίς Συστάσεις

Με τον Χάρη Ρώμα στην ονομαστική του εορτή στο Αβγό του Κόκορα! Όλοι μαζί σαν οικογένεια! Γιατί τόσο πολύ σέβεται και εκτιμά ο Χάρης τους συνεργάτες και τους φίλους: σαν οικογένεια! Γι’ αυτό και εισπράττει και τόση αγάπη και σεβασμό!

Παναγιώτης Μήλας

Ακτιβιστής

Με τον ξεχωριστό Παναγιώτη Μήλα, το γνωστό ακτιβιστή και ζωόφιλο που κάνει τα πάντα στα άκρα, μέχρι και να πολιτευτεί με τον Γιώργο Πατούλη…!!!!!!

Σοφία Βούλτεψη

Βουλευτής - Τ.Υπουργός

Με την αγαπημένη Βουλευτή και τ. Υπουργό Σοφία Βούλτεψη. Μία γυναίκα – έμπνευση: τ. Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, πρώτη γυναίκα Κυβερνητική Εκπρόσωπος και πρώτη γυναίκα Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος.

Γιάννης Λαγουδάκος

T. Δήμαρχος Περάματος

Γιάννης Λαγουδάκος: ένα όνομα – δέκα χιλιάδες ιστορίες. Και καλές και άσχημες, και σπουδαίες και άδικες, και πανηγυρικές και προδοσίας, και χαράς και θλίψης… Ιστορίες αγάπης και μίσους!

Γιάννης Λαγουδάκος

O πιο μικρός σε ηλικία νεοεκλεγής Δήμαρχος σε όλη την Ελλάδα και αυτός που έκανε τα περισσότερα και μεγαλύτερα έργα

Από την πρώτη προεκλογική εκδήλωση με την οποία δήλωσε την δυναμική επιστροφή του ο πρώην Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκος με την παράταξη «Πέραμα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ». Την εκδήλωση τίμησε όλος ο πολιτικός κόσμος της Β’ Πειραιά και όχι μόνο και πλήθος κόσμου! Εγώ φυσικά πάντα στο πλάι του!

Σμαρώ Μανιάτη

Επιχειρηματίας - Κοινωτική Σύμβουλος Αθηναίων

Με την πολυαγαπημένη μου Σμαρώ Μανιάτη, επιτυχημένη επιχειρηματία, ιδιοκτήτρια του Athens Home Services – Housekeeping and Childcare Jobs & Κοινοτική Σύμβουλος Α’ Δημοτικής Κοινότητας Αθηναίων.

Αθηνά Τρανούλη

Tranoulis Haute Coulture

Όταν οι γυναίκες μάχονται καθημερινά για σκοπούς ιερούς…!!! Με την Αθηνά Τρανούλη, Fashion Designer & Stylist στον θρυλικό Οίκο Μόδας TRANOULIS HAUTE COUTURE & Ιδρυτικό μέλος του κινήματος TAKE ME HOME για τα μάρμαρα του Παρθενώνα, Έφορο Πολιτισμού του ομίλου ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ αλλά και υπ. Περιφερειακή Σύμβουλο Αττικής!

Τρισεύγενη Δημοπούλου

Typono.gr

Με την φίλη & συνεργάτιδα Τρισεύγενη Δημοπούλου τη βραδιά της συντριπτικής εκλογής της στο ΔΣ του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων. Μια ακόμα ευκαιρία για να γιορτάσουμε με αγαπημένους φίλους!!!!!!!!

Όμηρος Παπασάββας

Εκπαιδευτικός - υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος Νήσων του Αργοσαρωνικού

Από την εκδήλωση του εξαίρετου συνεργάτη, οικογενειάρχη & αγωνιστή Όμηρου Παπασάββα -Εκπαιδευτικού, Προϊστάμενου του 3ου Γραφείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά και Προέδρου του Κυπριακού Ελληνισμού στην Ελλάδα- στην αίθουσα “ΑΚΤΑΙΑ” στη Σαλαμίνα εν όψει της υποφηφιότητάς του στην Περιφέρεια Νήσων του Αργοσαρωνικού.

Αλκαίου – Γιαννούλης – Καρουσάκη – Θώδη - Πετράκος

Γνωστοί Τραγουδιστές

Με μεγάλα ονόματα του Ελληνικού Πενταγράμμου όπως η απίστευτη Λένα Αλκαίου, ο Ματθαίος Γιαννούλης, η Έφη Θώδη, η Ελένη Καρουσάκη και ο Γρηγόρης Πετράκος. 

Βασίλειος Ξιδάκης 

  Ηθοποιός - Τραγουδιστής

Με τον ταλαντούχο πολυαγαπημένο μου ηθοποιό!!! 

Α. Γιαννίτσας – Γ. Αρβανίτης 

Επιχειρηματίες στον τομέα της Ναυτιλίας 

Νέοι, φιλόδοξοι, δυναμικοί, πολυαγαπημένοι συνεργάτες – επιχειρηματίες στην Ναυτιλία, ο Αλέξανδρος Γιαννίτσαςιδιοκτήτης της AEOLOS SAFETYMARINE EQUIPMENT & υπ. Δημοτικός Σύμβουλος στο Πέραμα και ο Γιάννης Αρβανίτης, ιδιοκτήτης της ARVANITIS CONSTRUCTIONS LTD 

Χάρης Ρώμας 

Ηθοποιός – Σκηνοθέτης – Στιχουργός – Επιχειρηματίας – Αντιπεριφερειάρης 

Σε βραδινή έξοδο-συνεργασία μαζί με τον αγαπημένο μας φίλο Θωμά Κουράτορα. Είναι και οι δύο πάντα τόσο περιποιητικοί, τόσο προστατευτικοί, τόσο gentelmans!!! 

Χάρης Ρώμας

Μια μέρα μου με τον Χάρη Ρώμα
όπως την κατέγραψε η κάμερα του Ant1 

Μετά το γυμναστήριο και την συνεργασία με την Άννα Χατζησοφιά για το σενάριο του νέου Καφέ της Χαράς… ο προγραμματισμός της εβδομάδας. Το υπέροχο εκμέκ του Αυγού του Κόκορα θα μας γλυκάνει για να συνεχίσουμε το meeting στο αυτοκίνητο, στη διαδρομή από Κέντρο για Μαρούσι. 

Ζέτα Δούκα

Ηθοποιός

Με την ηθοποιό, παρουσιάστρια, blogger και Ιδρύτρια-Πρόεδρο της μη κερδοσκοπικής εταιρείας ΑΝΑΣΑ που στηρίζει ανθρώπους που αντιμετωπίζουν διατροφικές διαταραχέςΖέτα Δούκα, σε γύρισμα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. 

Καλογεράκου – Σκαρτσόλιας – Δουκουτσέλης 

Ηθοποιοί 

Με την κόρη μου που αγαπά πολύ την Φιλίτσα Καλογεράκου (την Μαρκέλλα από την Μαρία την Άσχημη), Πάρη Σκαρτσόλια (τον Μανωλάκη από το Καφέ της Χαράς) και τον Βαγγέλη Δουκουτσέλη (τον Όθωνα από το Καφέ της Χαράς)  

Ματίνα Κουτρουμπή

Κλινική Εργοφυσιολόγος με Διδακτορικό στην Ιατρική 

Μετά από συνεδρία Business Coaching στην Κηφισιά για να οργανώσουμε τα επόμενα βήματα μετά το διαδικτυακό γυμναστήριο: παρουσίαση στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Αnt1 και στην εκπομπή Όλα για την Υγεία αλλά και διαφήμιση στο διαδίκτυο. 

Λιβανός – Βρεττάκος – Λαγουδάκος  

Όλη η ΝΔ στην βάπτιση του υπ. Βουλευτή Μιχάλη Λιβανού 

Με τον Βουλευτή Βρεττάκο Κούλη, τον Δήμαρχο Περάματος Γιάννη Λαγουδάκο, τον Δημοτικό Σύμβουλο Περάματος Γιάννη Κακαβίτσα και την Μαρία Γαβριήλ, Δημοτική Σύμβουλο Σαλαμίνας στην βάπτιση του γιου του γνωστού καρδιολόγου και υπ. Βουλευτή Μιχάλη Λιβανού. 

Ρώμας – Ρασσιά – Ευείδη – Μουτίδου

Ηθοποιοί

Με την γνωστή ηθοποιό Τζόυς Ευείδη, την Έφη Ρασσιά: την Βάλια, την κόρη της πρωτευουσιάνας από το ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ, ανηψιά του Χάρη Ρώμα και Δικηγόρο πλέον, τον Χάρη και την απίστευτη Σοφία Μουτίδου: ηθοποιό, κωμικό, παρουσιάστρι, youtuber και πολιτευόμενη! 

Τάσος Μίτογλου 

Αν. Διοικητής Νοσοκομείου Νικαίας 

Με τον συνονόματο και συναγωνιστή Τάσο Μίτογλου, αν. Διοικητή Γενικού Νοσοκομείου Νικαίας «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ», γιατρό βραβευμένο για την επιχειρηματική του δραστηριότητα στην Σκωτία!!! Ένας ακόμα Έλληνας που μας έκανε περήφανους στο εξωτερικό! 

 

Φ. Καμπούρης – Π. Μαυρούτσος 

Δημοσιογράφοι – Δημ. Σύμβουλοι Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Με τον γνωστό δημοσιογράφο Φίλιππο Καμπούρη και τον φίλο και συμπατριώτη Παναγιώτη Μαυρούτσο, δημοσιογράφο και επιτυχημένο επιχειρηματία. Και οι δύο εκλεγμένοι στο Δημοτικό Συμβούλιο Κερατσινίου – Δραπετσώνας με τον συνδυασμό του οποίου ηγήθηκαν «Μαζί μπορούμε». 

HCCMA – Hellenic Counseling Coaching Mentoring Association 

Από τα πρώτα μέλη, ομιλήτρια στο 1ο Συνέδριο 

Στο 1ο Συνέδριο του Συλλόγου μας HCCMA – Hellenic Counseling Coaching Mentoring Associationστο οποίο μου ζητήθηκε να είμαι και ομιλήτρια. Εδώ, με την Πρόεδρο και φίλη, απολαμβάνοντας τον καφέ μας και συζητώντας για το συνέδριο!  

Χαμόγελο του Παιδιού – Κιβωτός του Κόσμου 

Κοινωφελείς Οργανισμοί – ΠΑΝΤΑ ΑΡΩΓΟΣ Η BRAND NAME! 

Η Brand Name δεν συνεργάζεται μόνο με άτομα αλλά και με Κοινωφελής Οργανισμούς όπως το Χαμόγελο του Παιδιού, την Κιβωτό του Κόσμου αλλά και την Φροντίδα (για ΑΜΕΑ), την UNESCO κ.λ.π. Εδώ με τον Κώστα Γιαννόπουλο και τον Πατέρα Αντώνιο. 

Scroll to Top
Greek Greek
English English
French French
Μετάβαση στο περιεχόμενο