Greek Greek
English English
French French
Greek Greek
English English
French French

Δημιουργία βίντεο.

Δημιουργία βίντεο. Μια τεράστια δύναμη στα χέρια σου!

Η δημιουργία ενημερωτικών βίντεο πάνω στο αντικείμενό σας, η βιντεοσκόπηση του χώρου σας καθώς και των προϊόντων σας ή των υπηρεσιών σας, αποτελούν σημαντικό εργαλείο για το Διαδικτυακό Μάρκετινγκ.

Το βίντεο σήμερα έχει τεράστια δύναμη σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γενικά στο διαδίκτυο. Η τεράστια άνοδος του Youtube, και άλλων διαδικτυακών καναλιών έχουν συμβάλει σημαντικά στην εξέλιξη αυτή.

Αν μέχρι χθες λέγαμε πως μία εικόνα αξίζει όσο 1000 λέξεις, σήμερα στο διαδίκτυο ένα βίντεο αξίζει όσο εκατομμύρια λέξεις κειμένου.
Όλος ο κόσμος αναζητά πλέον την προσωπική επικοινωνία. Ο κάθε επιχειρηματίας οφείλει να το αναγνωρίσει, να το σεβαστεί και να επικοινωνήσει με τους ήδη υπάρχοντες αλλά και τους εν δυνάμει πελάτες του έστω σε μαζικό επίπεδο.

Το βίντεο αποτελεί ένα εξαιρετικά ισχυρό, δυναμικό και άμεσο εργαλείο επικοινωνίας και σύνδεσης του επιχειρηματία με τους πελάτες του.
Ο επιχειρηματίας έχει την δυνατότητα μέσα από επαγγελματικές βιντεοσκοπήσεις να παρουσιάσει διάφορες παρεχόμενες υπηρεσίες ή προϊόντα.

Μπορεί να εξηγήσει για παράδειγμα στον πελάτη για ποιόν λόγο αξίζει να επενδύσει σε μια υπηρεσία ή σε ένα προϊόν του. Να τονίσει πόσο θα του αλλάξει τη ζωή. Να του εξηγήσει την διαδικασία απόκτησης, την χρήση και τις λύσεις σε πιθανές δυσκολίες.

Βέβαια, όλα τα παραπάνω είναι απλώς κάποιες ιδέες και σίγουρα δεν θα μπουν όλα μαζί σε ένα βίντεο. Τα βίντεο οφείλουν να είναι μικρά, περιληπτικά και άμεσα.

Το βίντεο δίνει επίσης την ευκαιρία στον επιχειρηματία να προβάλει με ένα διαδραστικό τρόπο τον χώρο εργασίας του αλλά και την ομάδα που τον στελεχώνει.

Είναι πραγματικά πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός πως ο πελάτης βλέπει τον άνθρωπο με τον οποίο σκέφτεται να συνεργαστεί. Ακούει τη φωνή του και τον τρόπο ομιλίας του, τον γνωρίζει. Αποκτά μια ολοκληρωμένη αίσθηση για τον ίδιο πριν ακόμα τον συναντήσει από κοντά. Νοιώθει πως ήδη τον ξέρει!

Για παράδειγμα, πολλές φορές οι ασθενείς νιώθουν τους γιατρούς “απρόσιτους” ή και “απόμακρους”. Αυτό το πρόβλημα, όπως και πολλά άλλα, λύνει το βίντεο.

Η ενεργοποίηση της δύναμης του βίντεο είναι τεράστια: μεταδίδει συναίσθημα! Φέρνει τον πελάτη πιο κοντά στον επιχειρηματία και δημιουργεί προϋποθέσεις εμπιστοσύνης!

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε επιπλέον λόγους για τους οποίους η επαγγελματική βιντεοσκόπηση αποτελεί μια έξυπνη και σωστή επιχειρηματικά επιλογή.

Τα βίντεο ενισχύουν την επαγγελματική σας Ιστοσελίδα. Την κάνουν πιο ενδιαφέρουσα και πιο διασκεδαστική. Έτσι, οι πελάτες μένουν περισσότερο στο site σας, άρα έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες για επικοινωνία μαζί σας.

Δίνουν ώθηση της ιστοσελίδας σας στις Μηχανές αναζήτησης. Η παρουσίαση βίντεο στην ιστοσελίδα, καθιστά πιο πιθανό αυτή να εμφανιστεί στα αποτελέσματα της πρώτης σελίδας στην Google. Έχει τουλάχιστον 40% περισσότερα «κλικαρίσματα» σε σύγκριση με τα απλά κείμενα, δηλαδή απείρως μεγαλύτερη επισκεψιμότητα κοινού!

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Τα βίντεο κάνουν το περιεχόμενο στα social media πολύ πιο ελκυστικό. Κάνουν το κοινό ενεργό και δραστήριο. Μόνο το βίντεο μπορεί να διεισδύσει με τόση αποτελεσματικότητα στο συναίσθημα και στην νοημοσύνη του πελάτη. Αυτό να τον συνδέσει δυναμικά με τον επιχειρηματία.

Επαγγελματική Βιντεοσκόπηση. Η ομάδα της BRAND NAME έρχεται στον χώρο σας με πλήρες συνεργείο συνεργατών. Το συνεργείο περιλαμβάνει: Επαγγελματικές Κάμερες Υψηλής Απόδοσης, Κάμεραμέν, Ηχολήπτη, Δημοσιογράφο, Μακιγιέζ και επαγγελματία Φωτογράφο ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια του γυρίσματος φωτογραφίζει, παρέχοντάς σας πλούσιο φωτογραφικό υλικό το οποίο θα εμπλουτίσει τόσο το site σας, όσο και τα social media.

Στην συνέχεια, επαγγελματίας μοντέρ παραλαμβάνει το υλικό. Στη συνέχεια, το στέλνει στον επιχειρηματία για διόρθωση και έγκριση πριν την παρουσίασή του στο κοινό. Το πακέτο περιλαμβάνει και coaching. Είναι φυσικό κάποιον που το κάνει πρώτη φορά να το βρίσκει δύσκολο. Γι αυτό το λόγο, του έχουμε σενάριο και συμβουλευτική υποστήριξη.
Επαγγελματική Βιντεοσκόπηση του χώρου σας με εντυπωσιακά πλάνα από drown και με κάλυψη μουσικής που συνεπαίρνει τον πελάτη. Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε και αυτού του είδους την βιντεοσκόπηση, ανάλογα πάντα με την περίπτωση φυσικά. Όταν για παράδειγμα μιλάμε για τουριστικές επιχειρήσεις, αυτού του είδους η βιντεοσκόπηση είναι απαραίτητη!

Στήσιμο ειδικού χώρου για τις φωτογραφήσεις με πελάτες, συνεργάτες, προϊόντα, events κλπ με τον κατάλληλο εξοπλισμό. Στόχος μας, ο επιχειρηματίας να δρα αυτόνομα από κάποια στιγμή και μετά. Η συμβουλευτική υποστήριξη είναι φυσικά all time classic BRAND NAME!

Ελπίζω να βρήκες το άρθρο μου διαφωτιστικό. Γράψε μου τη γνώμη σου και κάνε την εγγραφή σου στο newsletter μου, πατώντας ΕΔΩ , ώστε να λαμβάνεις στο mail σου παρόμοια άρθρα.

Για να δείς όλα τα άρθρα πάτησε ΕΔΩ.

Αν θεωρείς πως το συγκεκριμένο άρθρο μπορεί να φανεί χρήσιμο σε κάποιον γνωστό σου, μπορείς να του το προωθήσεις. 

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
LinkedIn

Anastasia Laskaris BRAND NAME

office@brandname.com.gr

Online Reputation Manager (ORM)

Scroll to Top
Greek Greek
English English
French French
Μετάβαση στο περιεχόμενο