Greek Greek
English English
French French
Greek Greek
English English
French French

Προστασία Υγείας

Στόχος μας η προστασία της υγείας των Πελατών και των Εργαζομένων μας

Η Brand Name συμμετέχει στην προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού (Covid-19) και στην προστασία της δημόσιας υγείας, στο μικρό μέρος που της αναλογεί. Με συνέπεια και υπευθυνότητα, εφαρμόζουμε σειρά έκτακτων μέτρων με στόχο την ασφάλεια των Πελατών και των Εργαζομένων και ταυτόχρονα υιοθετούμε δράσεις για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των Πελατών μας, οι οποίες λόγω της κατάστασης είναι αυξημένες.

Προτιμούμε τα ψηφιακά δίκτυα για όλες τις επικοινωνίες μας

Μέσω εφαρμογών τηλεδιασκέψεων διαφόρων ειδών καταφέρνουμε να είμαστε δίπλα στους πελάτες μας ανά πάσα στιγμή. Όλες οι τραπεζικές συναλλαγές γίνονται μέσω e-banking και τα meetings μεταξύ συνεργατών, επίσης μέσω internet. Φροντίζουμε να μένουμε σπίτι και όλα να γίνονται με ασφάλεια και άνεση.

Επίσης, μέσα στα πλαίσια της αυξημένης ζήτησης των υπηρεσιών μας, αντί να εκμεταλλευτούμε το γεγονός για να αισχροκερδήσουμε, αντίθετα έχουμε προχωρήσει σε προσφορές που φτάνουν και το 40% για να βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι στην γρήγορη εξομάλυνση της αγοράς.

Μένουμε σπίτι!

Η Brand Name έκλεισε τα γραφεία της για να προστατέψει τόσο τους Πελάτες όσο και τους Εργαζόμενους, από την πρώτη κιόλας μέρα που έκλεισαν τα σχολεία, πολύ πριν παρθούν τα γενικευμένα μέτρα από την Κυβέρνηση.

Ας ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας και όλα θα πάνε καλά. Αρκεί να ενημερωνόμαστε, να κινούμαστε με υπευθυνότητα και πάνω απ’ όλα, αντί να μας πιάσει πανικός, να εκμεταλλευτούμε τον παραπάνω χρόνο που έχουμε στην διάθεσή μας για να εκσυγχρονίσουμε όλοι τις επιχειρήσεις μας ώστε τίποτα να μην μπορεί να απειλήσει την πηγή εσόδων για τα παιδιά μας και την οικογένεια μας.

Ελπίζω να βρήκες το άρθρο μου διαφωτιστικό. Γράψε μου τη γνώμη σου και κάνε την εγγραφή σου στο newsletter μου, πατώντας ΕΔΩ , ώστε να λαμβάνεις στο mail σου παρόμοια άρθρα.

Για να δείς όλα τα άρθρα πάτησε ΕΔΩ.

Αν θεωρείς πως το συγκεκριμένο άρθρο μπορεί να φανεί χρήσιμο σε κάποιον γνωστό σου, μπορείς να του το προωθήσεις. 

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
LinkedIn

Anastasia Laskaris BRAND NAME

office@brandname.com.gr

Online Reputation Manager (ORM)

Scroll to Top
Greek Greek
English English
French French
Μετάβαση στο περιεχόμενο