Greek Greek
English English
French French
Greek Greek
English English
French French

Πως μπορείς να έχεις ένα σημαντικό εισόδημα από την πώληση του βιβλίου σου

Η απόκτηση σημαντικών εσόδων από ένα βιβλίο απαιτεί έναν συνδυασμό πραγμάτων.

Ξεκινάμε με την συγγραφή μιας συναρπαστικής ιστορίας (αν πρόκειται για μυθιστόρημα) ή ενός ενδιαφέροντος κειμένου με πρακτικές συμβουλές (αν πρόκειται για βιβλίο αυτοβελτίωσης προσωπικής ή επαγγελματικής).

Ακολουθεί  το στοχευμένο μάρκετινγκ για την αποτελεσματική προώθηση του βιβλίου και την μεγιστοποίηση των πωλήσεων.

Επίσης, πρέπει να γνωρίζεις ότι η αυτοέκδοση σε συμφέρει πολύ περισσότερο από άποψη κερδών καθώς όλο το κέρδος μένει σ’ εσένα αν το προωθήσεις μόνος σου (με την βοήθεια ανθρώπων που γνωρίζουν φυσικά) και όχι μέσω εκδοτικού οίκου.

Στην περίπτωση που ένας εκδοτικός οίκος δεχτεί να το εκδώσει, υπάρχουν πολλά avantages αλλά τα χρήματα που καταλήγουν σ’ εσένα είναι πολύ λίγα και φτάνουν στα χέρια σου μία φορά το χρόνο, μετά από εκκαθάριση.

Στην αυτοέκδοση επίσης, μπορείς να τυπώσεις τα πρώτα 50 αντίτυπα για παράδειγμα και αφού τα πουλήσεις, να εκτυπώσεις τα επόμενα. Άλλωστε στην Brand Name θα χρειαστεί να περιμένεις μόνο τρεις μέρες περίπου.

Τα πάντα είναι θέμα επιλογής! Αρκεί να γνωρίζεις πως λειτουργεί ο χώρος της αγοράς στον συγκεκριμένο τομέα και να επιλέξεις συνειδητά τι θέλεις να κάνεις ώστε να μην έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις. Οι ευχάριστες, καλοδεχούμενες! Το εξειδικευμένο προσωπικό της Brand Name παραμένει στην διάθεσή σου. Κλείσε τώρα μια δωρεάν συνεδρία για να λύσεις τις απορίες σου ή να ζητήσεις προσφορά.

Ελπίζω να βρήκες το άρθρο μου διαφωτιστικό. Γράψε μου τη γνώμη σου και κάνε την εγγραφή σου στο newsletter μου, πατώντας ΕΔΩ , ώστε να λαμβάνεις στο mail σου παρόμοια άρθρα.

Για να δείς όλα τα άρθρα πάτησε ΕΔΩ.

Αν θεωρείς πως το συγκεκριμένο άρθρο μπορεί να φανεί χρήσιμο σε κάποιον γνωστό σου, μπορείς να του το προωθήσεις. 

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
LinkedIn

Anastasia Laskaris BRAND NAME

office@brandname.com.gr

Online Reputation Manager (ORM)

Scroll to Top
Greek Greek
English English
French French
Μετάβαση στο περιεχόμενο