Χρήσιμες συμβουλές για την προώθηση του βιβλίου σου

Η Brand Νame σας προσφέρει χρήσιμα tips για την προώθηση του βιβλίου σας. Προσπαθήστε να υιοθετήσεις όσα περισσότερα μπορείτε ή αλλιώς κλείστε μαζί μας μια πρώτη δωρεάν συνεδρία για να λύσετε τις απορίες σας.

  • Όσο γράφετε το βιβλίο σας, ή ακόμα και πριν το ξεκινήσετε, είναι σημαντικό να προσδιορίσετε το target group το οποίο θέλετε να προσεγγίσετε ώστε να προσαρμόσετε και το βιβλίο στις ανάγκες του συγκεκριμένου κοινού.
  • Ένα βιβλίο για να κάνει καλές πωλήσεις χρειάζεται πολλές θετικές κριτικές στο ίντερνετ και γενικά να κάνει καλή εντύπωση ώστε να προτείνεται από στόμα σε στόμα και να υπάρχει επαναληψιμότητα στις παραγγελίες.
  • Το βιβλίο θα πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας τόσο σε περιεχόμενο, όσο και σε επιμέλεια, σε σωστά ελληνικά και με ποιοτική εκτύπωση, με ενδιαφέρον πραγματικό για τον αναγνώστη (μεγάλα γράμματα πχ για τους μεγαλύτερους σε ηλικία αναγνώστες που πιθανόν να έχουν πρεσβυωπία).
  • Χρησιμοποιήστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προωθήσετε το βιβλίο σας, να συνδεθείτε με πιθανούς αναγνώστες και να αλληλεπιδράσετε με το κοινό σας.
  • Αξιοποιήστε τα hashtags που σχετίζονται με βιβλία και ζητήστε φιλοξενία σε  ιντερνετικά Μέσα Ενημέρωσης.
  • Μπορείτε να κάνετε ειδικές προσφορές, όπως εκπτώσεις ή διαγωνισμούς δώρων, για να ενθαρρύνετε το κοινό να αγοράσει το βιβλίο σας.
  • Επικοινωνήστε με βιβλιοπωλεία και βιβλιοθήκες για να προβάλλουν το βιβλίο σας και να το προτείνουν σε πιθανούς αναγνώστες. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας και των πωλήσεων.
  • Δικτυωθείτε με άλλους συγγραφείς και παρακολουθήστε εκδηλώσεις και παρουσιάσεις που σχετίζονται με βιβλία. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με πιθανούς αναγνώστες και να δημιουργήσετε σχέσεις με άλλους επαγγελματίες του κλάδου.
  • Εξετάστε το ενδεχόμενο να προσφέρετε διαφορετικές μορφές του βιβλίου σας, όπως μια έντυπη έκδοση, μια έκδοση ηλεκτρονικού βιβλίου και μια έκδοση ηχητικού βιβλίου, για να προσεγγίσετε όσο το δυνατόν περισσότερους πιθανούς αναγνώστες.

Ελπίζουμε τα παραπάνω tips να σας βοήθησαν!

Ελπίζουμε να βρήκατε το άρθρο μας διαφωτιστικό. Γράψτε μας τη γνώμη σας και κάντε την εγγραφή σας στο newsletter μας, πατώντας ΕΔΩ , ώστε να λαμβάνετε στο mail σας παρόμοια άρθρα.

 

Για να δείτε όλα τα άρθρα πατήστε ΕΔΩ.

 

Αν θεωρείται πως το συγκεκριμένο άρθρο μπορεί να φανεί χρήσιμο σε κάποιον γνωστό σας, μπορείτε να του το προωθήσετε. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Anastasia Laskaris BRAND NAME

office@brandname.com.gr

Online Reputation Manager (ORM)

Μετάβαση στο περιεχόμενο