Greek Greek
English English
French French
Greek Greek
English English
French French

Όροι Συμμετοχής στον Διαγωνισμό

1.   Η BRAND NAME (καλούμενη εφεξής η «ΕΤΑΙΡΕΙΑ»), που εδρεύει στο Πέραμα Αττικής, διοργανώνει διαγωνισμό (καλούμενο εφεξής ο «Διαγωνισμός»), με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής (εφεξής καλούμενοι οι «Όροι»). 

2.   Η Διοργανώτρια έχει δημιουργήσει επίσημο λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα Facebook και Instagram, όπου και θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός μέσω ειδικής εφαρμογής, μέσω της οποίας θα γίνει και η κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή, ηλεκτρονικά. 

3.   Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. 

4.   Από την κλήρωση εξαιρούνται οι υπάλληλοι της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ καθώς και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού και οι σύζυγοί τους.

5.  Διευκρινίζεται ότι Facebook και Instagram δεν σχετίζονται, δεν διαχειρίζονται, δεν προωθούν ούτε ενισχύουν τον Διαγωνισμό με κανέναν τρόπο.

6.  Κατά την διάρκεια του Διαγωνισμού, στους Λογαριασμoύς της Εταιρείας στο Facebook και στο Instagram θα δημοσιευθεί o σύνδεσμος προς τους Όρους του διαγωνισμού. 

7.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή κάποιου στον Διαγωνισμό, θα πρέπει να κάνει τα 3 βήματα που περιγράφονται παρακάτω. Πρέπει να:

α.    κάνει “like” στη facebook σελίδα “Brand Name _ Αναστασία Λάσκαρη” ή/και “follow” στην instagram σελίδα “brandname.com.gr”, 

β.    κάνει ένα σχόλιο για τον διαγωνισμό όπου θα γράφει το αντικείμενο της επιχείρησης για την οποία ενδιαφέρεται να φτιάξει site και στο οποίο θα κάνει tag και 3 φίλους επαγγελματίες,

γ.    Να μπεις στο site μας www.brandname.com.gr και να κάνεις εγγραφή στο newsletter, το οποίο θα βρεις και στην αρχική κάτω κάτω.

8. Ως επαγγελματίες ορίζουμε κάθε άνθρωπο που έχει μία επαγγελματική ιδιότητα, είτε έχει κάνει έναρξη στην εφορία, είτε πρόκειται να κάνει στο άμεσο μέλλον.

9. Το δώρο είναι ατομικό και δεν μεταφέρεται σε άλλο άτομο παρά μόνο αν έχει πρώτου βαθμού συγγένεια με τον νικητή. Η πώληση του site σε τρίτο άτομο διώκεται ποινικά.

10.Δεν γίνονται δεκτά σχόλια υβριστικά, προσβλητικά και γενικά αντίθετα στο νόμο και στα χρηστά συναλλακτικά ήθη.

11.Κάθε προφίλ χρήστη μπορεί να συμμετέχει μόνο μία φορά στο διαγωνισμό.

12.Ο νικητής θα ανακηρυχθεί κατόπιν κλήρωσης από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

13.Κατά την ηλεκτρονική επικοινωνία θα ζητούνται από το νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, πλήρη διεύθυνση, αριθμός κινητής τηλεφωνίας) για τη δυνατότητα εξακρίβωσης της ταυτοπροσωπίας κατά την παράδοση του δώρου, ή τα αντίστοιχα στοιχεία του ατόμου στο οποίο θέλει να το μεταφέρει ώστε να διαπιστωθεί πως πρόκειται για άτομο πρώτου βαθμού συγγένειας. Η διαχείριση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα γίνεται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Σχετικά με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων ισχύει Πολιτική Απορρήτου της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ η οποία παρουσιάζεται αναλυτικά στην ιστοσελίδα της.

14.Με τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό, ο συμμετέχων αυτόματα αποδέχεται την ένταξη του λογαριασμού μηνυμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που δηλώνει, στη λίστα αποδοχής ενημερωτικών μηνυμάτων από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

15.Το δώρο δεν ανταλλάσσεται, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλο ή η εξαργύρωσή του σε χρήμα, σε οποιαδήποτε τιμή.

16.Περαιτέρω, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει ουδεμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, που θεωρεί ότι έχει αδικηθεί ή βλαφθεί. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ απαλλάσσεται από την υποχρέωση παράδοσης δώρου σε περίπτωση που με οποιονδήποτε τρόπο δεν έχουν τηρηθεί οι όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό. 

17.Εκτός από το βασικό Δώρο, όλοι οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό έχουν την δυνατότητα να στείλουν σχετικό mail στην εταιρεία και να ζητήσουν οποιαδήποτε υπηρεσία μας με έκπτωση 50%. Η προσφορά αναφέρεται μόνο σε υπηρεσίες και όχι σε βιβλία ή έτοιμα σεμινάρια που βρίσκονται στο e-shop της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεσμεύεται να δημιουργήσει και να παραδώσει στον νικητή εντός 4-10 εβδομάδων (ανάλογα με τον ρυθμό που θα λαμβάνουμε το υλικό που θα έχει ζητηθεί από τον νικητή) ένα site custom πολυσέλιδο αξίας 2.500€ με τα εξής χαρακτηριστικά:

Hosting & Domain

Καταχώρηση Domain Name για 1 έτος

Βοήθεια στην επιλογή domain name με βάση τις λέξεις – κλειδιά

Φιλοξενία για 1 έτος

Firewall

Anti-virus

Πιστοποιητικό ασφαλείας SSL

E-mail anti-spam

Logo

Σχεδιασμός απλού λογοτύπου

Επιλογή κατάλληλης Γραμματοσειράς

Επιλογή κατάλληλων χρωμάτων

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Υποδομής

Πλατφόρμα κατασκευής WordPress

WordPress Page Builder Elementor Pro

Γραμμένο με κώδικα

Custom design

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Σχεδιασμού

Δημιουργικός σχεδιασμός

Διάταξη περιεχομένου σελίδων

Επιλογή γραμματοσειρών & χρωμάτων

Επιλογή φωτογραφιών χωρίς πνευματικά δικαιώματα για τις γενικές σελίδες

Γραφιστικά

Κειμενογράφηση με SEO βασισμένη σε δικά σας κείμενα

Φιλικό προς τον χρήστη

Γρήγορη και φιλική διαδικασία περιήγησης

Σχεδιασμός SEO friendly

Μελέτη SEO

Προσθήκη ξένων γλωσσών με Google Translate

Χάρτης Google

Ενεργό τηλέφωνο

Ενεργό e-mail

Blog

Προσαρμογή σε υπολογιστές, tablet, κινητά

Συγγραφή και πέρασμα 3 άρθρων

Φωτογραφίες βελτιστοποιημένες για web

Αυτόματη ενημέρωση του διαχειριστή με email για κάθε αίτημα επικοινωνία από μέρους των επισκεπτών

Αυτόματη απάντηση μετά από κάθε αίτημα επικοινωνίας

Φόρμα επικοινωνίας

Οptimizations για βέλτιστες επιδόσεις ταχύτητας

Εταιρικό e-mail (1 ή περισσότερα)

A/B Testing

Usability Testing

Social Media

Δημιουργία επαγγελματικής σελίδας στο Facebook

Δημιουργία επαγγελματικής σελίδας στο Instagram

Δημιουργία καναλιού στο YouTube

Σύνδεση των social media στο site

AMEA

Πρόγραμμα προσαρμογής του site στις ανάγκες των ΑΜΕΑ

Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι τα προβλεπόμενα, όμως η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τα αλλάξει και όχι να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του νικητή.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

1.  Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη/συμμετέχοντα στο διαγωνισμό διέπεται από τους όρους της παρούσας και τις σχετικές διατάξεις τόσο του ελληνικού δικαίου, όσο και του Ευρωπαϊκού Δικαίου.

2.  Τα στοιχεία των συμμετεχόντων, εκτός του εκάστοτε νικητή και επιλαχόντα αντίστοιχα, δε γνωστοποιούνται σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές), αλλά διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας.

3.   Η Εταιρεία διατηρεί αρχεία με τα στοιχεία αυτά αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, αποστολής ενημερωτικών emails, στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχόμενων  υπηρεσιών της.

4.  Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης/συμμετέχων στο διαγωνισμό έχει τη δυνατότητα,  αφού επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα και διαπιστώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, να ζητήσει τη διαγραφή, διόρθωση ή αλλαγή του.

5.  Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνιστά  αυτοδικαίως και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων Γενικών Όρων, χωρίς οποιαδήποτε  περαιτέρω χρέωση ή διαδικασία.

Η πλήρης δήλωση σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ αναγράφεται αναλυτικά στο site της.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους  του διαγωνισμού, να αλλάξει το προσφερόμενο δώρο, να παρατείνει ή να συντομεύει τη διάρκειά  του Διαγωνισμού και χωρίς προειδοποίηση.

Η κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή θα γίνει στις 5/5/2023 με τρόπο ηλεκτρονικό και θα καταγραφεί σε βίντεο το οποίο θα αναρτηθεί στις σελίδες της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ σε Facebook και Instagram.

Το όνομα του νικητή θα αναρτηθεί στο ίδιο σημείο, καθώς και βίντεο παρουσίασης του site – ΔΩΡΟΥ μετά την παράδοση-παραλαβή.

Ο νικητής έχει σαν μόνη υποχρέωση μετά την παράδοση – παραλαβή του site, να αναρτήσει ένα βίντεο με λίγα λόγια για την εμπειρία συμμετοχής του στον διαγωνισμό και της συνεργασίας του με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Τα ίδια σχόλια θα ανεβάσει σαν κριτική στο Facebook και το Google My Business της Εταιρείας.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Καλό Πάσχα!

Ελπίζω να βρήκες το άρθρο μου διαφωτιστικό. Γράψε μου τη γνώμη σου και κάνε την εγγραφή σου στο newsletter μου, πατώντας ΕΔΩ , ώστε να λαμβάνεις στο mail σου παρόμοια άρθρα.

Για να δείς όλα τα άρθρα πάτησε ΕΔΩ.

Αν θεωρείς πως το συγκεκριμένο άρθρο μπορεί να φανεί χρήσιμο σε κάποιον γνωστό σου, μπορείς να του το προωθήσεις. 

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
LinkedIn

Anastasia Laskaris BRAND NAME

office@brandname.com.gr

Online Reputation Manager (ORM)

Scroll to Top
Greek Greek
English English
French French
Μετάβαση στο περιεχόμενο