Greek Greek
English English
French French
Greek Greek
English English
French French

Μονάδα ή ομάδα; Ποιος κερδίζει στις επιχειρήσεις;

Στις επιχειρήσεις, όπως σε κάθε άλλο τομέα άλλωστε, το πιο σημαντικό προσόν είναι να παρακολουθεί κανείς τις εξελίξεις. Αλλά και να προσαρμόζεται γρήγορα στα νέα δεδομένα. Σε αντίθετη περίπτωση, οι εξελίξεις απλά τον προσπερνούν.

Η σύγχρονη τάση στον χώρο των επιχειρήσεων, αλλά και της κοινωνίας γενικά, είναι οι συνεργασίες, οι συνέργιες και οι ομάδες. Ειδικά το τελευταίο διάστημα, μετά τις τεράστιες αλλαγές που επέφερε η πανδημία. 

Όταν οι άνθρωποι δουλεύουν σε ομάδες, ενώνουν τις δυνάμεις τους για κοινό σκοπό. Τότε είναι πολύ πιο δραστήριοι, η δουλειά τουςείναι πολύ πιο ευχάριστή και η δυναμική τους πολλαπλάσια!

Σύμφωνα με έρευνες, η θετική ψυχολογία που δημιουργείται στα πλαίσια μιας υγιούς ομάδας, αυξάνει την αποδοτικότητα κατά 80%! Το χαμόγελο είναι μεταδοτικό! Σε μια ομάδα 10 ατόμων, ακόμα και οι 9 να είναι αγχωμένοι ή πεσμένοι, ακόμα και ένας με το χαμόγελο του μπορεί να ανεβάσει την ψυχολογία όλης της ομάδας!

Αναλογιστείτε πόσο συχνά πέφτουμε όλοι μας ψυχολογικά. Πόσο πολύ χρειαζόμαστε κάποιον να μας επαναφέρει και γενικά να νοιώσουμε πως δεν είμαστε μόνοι; Ακόμα και πως δεν είμαστε οι μόνοι σε αυτήν την κατάσταση, ακόμα και αυτό βοηθάει.

Εξίσου σημαντικό και εξακριβωμένο, είναι το γεγονός ότι η καλή ψυχολογία εξαφανίζει τους ανταγωνιστές!

Είναι πολύ σημαντικό ο πελάτης να έρχεται σ’ εμάς έχοντας ακούσει τα καλύτερα για την ομάδα μας. Αλλά ακόμα πιο σημαντικό είναι να βγαίνει από τον χώρο μας χαρούμενος. Καταρχήν αυτό σημαίνει ότι θα φέρει έναν φίλο του, ο φίλος του έναν δικό του και ου το καθεξής… Ο ανταγωνισμός σιγά σιγά πέφτει μέχρι που δεν υπάρχει καθόλου στο ραντάρ!

Οι αυθεντικοί επαγγελματίες, εκείνοι με το χαμόγελο και την αισιοδοξία κερδίζουν τους πάντες και τα πάντα! Μπορώ να σε βοηθήσω να γίνεις αυτός ο επαγγελματίας. Θα ήταν χαρά μου να συνεργαστούμε και να είμαστε στο ίδιο team!

Αν δεν είσαι ήδη συνεργάτης, μην διστάσεις να με καλέσεις. Μπορούμε να εξετάσουμε τον τρόπο που μπορώ να σε βοηθήσω. Αλλά και οι άνθρωποι που είμαστε ήδη συνεργάτες, μπορούν να ενημερωθούν για το νέο project για συνέργιες που ξεκινάμε από αυτόν τον μήνα.

Ελπίζω να βρήκες το άρθρο μου διαφωτιστικό. Γράψε μου τη γνώμη σου και κάνε την εγγραφή σου στο newsletter μου, πατώντας ΕΔΩ , ώστε να λαμβάνεις στο mail σου παρόμοια άρθρα.

Για να δείς όλα τα άρθρα πάτησε ΕΔΩ.

Αν θεωρείς πως το συγκεκριμένο άρθρο μπορεί να φανεί χρήσιμο σε κάποιον γνωστό σου, μπορείς να του το προωθήσεις. 

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
LinkedIn

Anastasia Laskaris BRAND NAME

office@brandname.com.gr

Online Reputation Manager (ORM)

Scroll to Top
Greek Greek
English English
French French
Μετάβαση στο περιεχόμενο